Referenciák

Referenciák


Amit rólunk mondtak

“A Call Centerünk számára jól bevált az ExpertCall. A Desktop felület könnyen kezelhető, használata egyszerű, igazán felhasználóbarát. Az új kollégák pár perc alatt megtanulják a kezelését, ezzel sok időt megspórolunk. A Manager felület szintén jól felépített. A telefonos menürendszerek létrehozása gyerekjáték, a számunkra szükséges statisztikák lekérése pár kattintással kivitelezhető. Ami még nagy előnye a programnak, azok a fejlesztő/support gárda. Minden kérdésünkkel/kérésünkkel nyitott fülekre találunk, nekik köszönhetően a szoftver minden igényünket kielégíti.”


arc1

SIFRIK TAMÁS

Call Center vezető, Digitalink Kft.

“Az ExpertCommal kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim vannak. ExpertCall terméküket évek óta használjuk sikeresen call center feladataink ellátásához. Évek alatt sok fejlesztést kellett beépítenünk a rendszerbe a változó saját és piaci igényeknek megfelelőn, melyhez az ExpertCom kollegái maximálisan segítőkészen és kreatívan álltak hozzá. Ennek eredményeképpen egy, a piacon egyedülálló call center programot kaptunk, melyet nap, mint nap szívesen használunk és élvezzük könnyen kezelhetőségét és azt, ahogy segíti a munkánkat.”


arc2

HUBER TAMARA

Projektmenedzser, Paradise Solution Kft.

“A BKK egy olyan informatikai megoldást keresett a telefonos ügyfélszolgálata működtetéséhez, amelyben adottak voltak a lehetőségek a meglévő rendszereink illesztéséhez, illetve biztosították azokat az ügyfélbarát megoldásokat, amelyeket kiemelt fontosságú célként határoztunk meg. A választásunkban szerepet játszott az ExpertCall által biztosítptt támogatás és rendelkezésre állás, a felületek logikus felépítése és könnyű kezelhetősége, valamint az integrált riportok összetettsége. Szintén fontos szempont volt, a telefonos ügyintézők, illetve a teljes call center aktuális állapotának monitirizhatósága, ami lehetővé teszi számunkra a hatékony szervezést, valamint az azonnali beavatkozásokat.”


logo (1)

JUHÁSZ ANDRÁS

Ügyfélszolgálati vezető, Budapesti Közlekedési Központ


“Cégünknek az ExpertCom-mal való kapcsolata régebbre nyúlik vissza. Több éve használjuk terméküket ügyfélszolgálati feladataink ellátására. Az elmúlt időszakban számos fejlesztési kérelmünket teljesítették gyorsan, hatékonyan, és előremutatóan. Minden fejlesztési kérelmünkhöz rugalmasan álltak hozzá, soha semmire nem mondtak nemet, és legtöbbször többet is kihoztak a kérésünkből, mint amit mi eredetileg elképzeltünk. A Manager felület pedig tökéletes megoldást jelent nekünk az operatorok teljesítményének mérésére, mind valós időben, mind pedig hisztorikus időszakot tekintve. Reméljük további sikeres esztendők következnek még a két cég partneri kapcsolatában.”


logo (1)

RÁCZ ZSOLT

Ügyfélszolgálati vezető, Extreme Digital

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!